keskiviikko 25. tammikuuta 2012

KasvisCarbonara

Pasta carbonara! Mun ihka uusin lempiruoka! Ja kerrankin järkevää käyttöä kylmäsavustetulle tofulle, jota tulee haalittua "punasen lapun" tarjouksesta usein mukaan. Pastaherkkua ( ei karppaajille!!!) varten tarvitset:

- haluamaasi pastaa; spaghetti, tagliatelle ja gnocchi sopivat parhaiten, mutta perusmakaroonikin käy
- 1 pkt kylmäsavutofua
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulin kynttä
- loraus ruokakermaa
- 3 kananmunaa
- mustapippuria myllystä

Kuutioi tofu, sipuli ja valkosipulin kynnet.
Laita pannulle pariruokalusikallista öljyä ja lisää tofut ja sipulit paistumaan.
Laita kattilaan vesi kiehumaan pastaa varten. Voit maustaa tofua ja sipuleita sitruunamehulla ja sokerilla.
Lisää pastat kiehuvaan veteen. Lisää tofun joukkoon loraus kermaa ja mustapippuria. Me lisäsimme joukkoon mustapekkajuuston.
Valuta pastat ja lisää joukkoon tofukastike. Sekoita keskenään ja lisäää lopuksi joukkoon kananmunat. Rouhi vielä annoksen päälle mustapippuria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti