tiistai 11. lokakuuta 2011

Turistit sienessä

Lois Theroux. Mulla ei ole hajuakaan milloin tätä mainiota ohjelmaa esitetään mutta jos töllö sattuu tuolloin olemaan auki, istun kuin naulittuna katsomassa sen alusta loppuu. On käsittämätöntä miten tuo mies saa mitä oudoimmat friikit avoimesti kertomaan asioistaan ja kohteet ovat tähän asti olleet vähintäänkin mielettömän mielenkiintoisia. Viimeksi ohjelmaa katsoessani Louis oli tutustumassa Etelä-Afrikkalaisiin tiloihin joissa viljellään villieläimiä metsästettäväksi. Rikkaat amerikkalaiset matkustavat sitten kyseisille tiloille, valitsevat katalogista haluamansa villieläimen ja heidät kyyditään kätevästi ko. eläimen luo maasturilla jotta he voivat sen ampua. Sairasta.

Ja miten tämä liittyy sitten meidän blogiin. No siten, että tänä "mahtavana" sienivuonna en ole löytänyt juurikaan sieniä. En edes vakiopaikoista. Kiroilin asiaa sisarelleni joka kutsui meidät kylään. Kertoi, että kyllä niitä sieniä varmasti löytyy.

Matkustin siis hieman pohjoisempaan jossa sisareni otti meidät vieraanvaraisesti vastaan. Lähdimme sienestämään, hänen ennalta tarkistamaan paikkaan. Ja niin sitten ajoimme autolla metsätielle ja noin 50 metrin kävelymatkan (liikunta on terveellistä) jälkeen poimimme 20 litraa suppilovahveroita 100m2:n kokoiselta alueelta. Tai siis he poimivat, sisareni lapsineen, Kasimir kun mökötti autossa ja minun oli hankala kumarrella pikkuinen kantorinkassa.

Tuli vaan mieleen että tässäpä olisi oiva liikeidea, myydä sienen metsästysmatkoja urpoille kaupunkilaisille.

Sellasta.

1/4 metsästyssaaliista

3 kommenttia:

  1. öö.. eiks mekin olla niitä urpoja kaupunkilaisia? ;)

    VastaaPoista
  2. Niin, ei se liikeidea ollut minulle, olenhan toki muuttunut reilussa kymmenessä vuodessa maalaistollosta urpoksi kaupunkilaiseksi :DD

    VastaaPoista
  3. Mä oon kans ihan Theroux-fani. Oikeastaa ainut sarja jota vähän edes seuraa. Kaverilla on kyllä uskomaton kyky saada mitä ihmeellisemmät tyypit avautumaan

    VastaaPoista